Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2016 14:22 - НЯКОИ РАЗМИСЛИ ПАК ЗА СЪЩОТО
Автор: vladostoy Категория: Политика   
Прочетен: 495 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.09.2016 12:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 По повод на публикацията http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/25/london-mayor-sadiq-khan-hits-out-at-frecnh-burkini-ban-during-pa/?WTmcid=tmgoff_soc_spf_fb&WT.mc_id=sf34297328 Anna Andreeva уместно отбелязва във фейсбук: "The man who banned adverts of women in bikini now is concerned about burkini, what a hypocrite!"

Така разбира кметът на Лондон, Садия Кан, толерирането на различията: жени по бикини - не, жени с буркини - да. Така мюсюлманските (все още) малцинства в Европа разбират интеграцията. Ситуацията е "ти го пуснеш в дома си, той се напъха в леглото ти", защото не само той приема това за нормално, но и защото се пропагандира, че това е нормално.

Е, питам, това нормално ли е? Това ли прокламират "правата на човека"?

Да, точно това прокламират! Както и йезуитски да го усукват, по същество идеолозите на глобализма прокламират именно това: правата на гостенина (малцинствата) имат правен приоритет по отношение на правата на домакина (мнозинствата), защото домакинът, само защото е домакин и собственик на своя дом, ей тъй на, априори, символически и практически дискриминира гостенина. Хипостазира се (т.е. изсмуква се от пръстите), че тази "априорна дискриминация", да видиш ти ;-) , била резултат от това, че мнозинствата имат вече утвърдени собствена култура, собствени порядки за съжителство, собствено обществено устройство, които фрустрирали малцинствата. Очевиден е патосът на тази политика: миниране отвън, т.е. миниране на ниво съзнание (чрез идеологемата за "правата на човека") и миниране отвътре, т.е. миниране на ниво физически тела (чрез инструмента "малцинства") на националната самоопределеност на народите или, казано по друг начин - разрушаване на нациите.

Е, сui bono от все по-мащабното количествено (физическо) уголемяване на малцинствата чрез потока от мигранти? Въпросът е реторичен ;-) Реторичен е, разбира се, и въпросът кой има изгода от мулти-култи политиката за универсализиране (денационализиране на образованието по език, история, религия, нрави, обичай...) и егалитаризиране (изтриване на естественото различие между способни и неспособни) на образованието.

Днес става ясно какво е имал предвид Херберт Маркузе (неомарксист от Франкфуртската школа), който в края на ВСВ казва, че класовата борба е изживяла своето време и мястото на класите ще бъде заето от малцинствата, т.е. класовата борба ще се прероди в борба между новите пролетарии (малцинствата) и новите господари (мнозинствата). Умник-манипулатор ;-) , не може да се отрече. Просто трябваше (в продължение на 3-4 десетилетия) да се проведе систематично промиване на мозъците, за да се превърне този конфликт от измислен в реален.

Трябва да стане кристално ясно, че днешните централи на глобализма са пряк идеен наследник на някогашните централи на Социалистическия Интернационал (превърнал се по-късно в чудовището Коминтерна). Идеологията, която пропагандират и едните, и другите има една и съща неизменна цел: унищожаването на нациите и установяване на една над-национална, глобална, абсолютна власт. Не случайно някогашните протагонисти на социализЪма и комунизЪма още не са получили полагащата им се морална санкция, каквато заслужено получи национал-социализмът, защото те са преките идейни предтечи на днешните глобалисти (гарван гарвану око не вади, все пак са идейна рода ;-) ). 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vladostoy
Категория: Политика
Прочетен: 301239
Постинги: 235
Коментари: 390
Гласове: 391
Блогрол
1. Архивите на БКП
2. Банките, политиците, специалните служби
3. Българският проблем
4. ВИП клиентите на ДДС мафията
5. ДОКЛАД НА КОМИСИЯТА ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ДО СЪВЕТА Паметта за престъпленията, извършени от тоталитарните режими в Европа
6. Здравната реформа
7. Цената на нашия вот
8. Защо липсва българската приказка за комунизма?
9. България все още няма доктрина за националния въпрос
10. Българската енергийна "политика"
11. Проблемът е системата
12. Ноам Чомски за общественото образование
13. Българите скоро ще си намерят нов "надеждоносец"
14. Състоянието на нещата
15. Как се харчат държавни пари
16. Върхът на айсберга
17. Прелестите на социализма
18. Властта трепери да не се събудят гражданите
19. Доброто в страната на тарикатите и продажниците
20. Властта: най-големият престъпник в България
21. Архитектите на ЕС не са целели това да бъде демокрация