Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2016 11:25 - САНИТАРНИТЕ ПАРАМЕТРИ НА СВОБОДНАТА ВОЛЯ – ГРИЖА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ
Автор: vladostoy Категория: Политика   
Прочетен: 584 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Да видиш ти върховно лицемерие!

http://it.dir.bg/news.php?id=21945317

Евентуалното медикаментозно въздействие, прилагано с цел да се постигне контрол върху агресията (която сама по себе си е пряка заплаха за живота на потърпевшите от нея) е недопустимо, защото е нарушаване на свободната воля, а тоталната забрана за употреба на никотин, не само че не е нарушаване на свободната воля, но дори се прокламира като неоспоримо благо.

Глобалният поход не е срещу тютюневите цигари, защото сега се води безкомпромисна световна (САЩ, Великобритания и други страни) война и срещу електронните цигари (които не отделят катранен дим, а пара). Отхвърля се всякаква възможност (определени места, определени заведения, подходяща вентилация) за употреба не само на тютюневи, но дори и на безвредните за другите електронни цигари. Очевидно войната се води срещу никотина. Сатанинското лоби, което стои зад тази кампания, под претекст „грижа за (здравето на) човека“, има за цел да установи контрол върху средствата, които доставят удоволствие на човека. Тези средства не трябва да са общодостъпни, а под контрол и в ръцете на един вманиачен за тотален контрол над живота на хората престъпен глобалистки център. Идеята е човек да няма свободен достъп до удоволствието. Удоволствието ще бъде стока, монопол върху която ще има един сатанински глобалистки център. Той ще определя какви удоволствия да са достъпни. Близко до ума е, че един от най-ефикасните методи за тотален контрол върху човека е контролът върху удоволствията, защото най-често те са следствие от личен избор. Тоест, в крайна сметка, целта е да няма личен избор!

Някои не си дават сметка за какво става дума и злорадстват по отношение на пушачите, но същата съдба ще сполети и любителите на сладкото и соленото, на алкохола, на месото... Преди време беше направен неуспешен опит за глобален контрол върху половия акт (едно от средствата, доставящи най-голямо удоволствие) чрез „изобретяването“ на ХИВ вируса. СПИН-ът е синдром (мощен срив на имунната система), предизвикан от най-различни фактори (най-вече от злоупотребата с наркотици, какъвто е случаят с първите зарегистрирани със СПИН), а не е резултат от атаката на организма с ХИВ вирус, който е една нескопосана измишльотина. Но сатанистите съвсем не са се отказали да сложат ръка върху секса за удоволствие и това е повече от очевидно.

Когато чуете и разберете, че нещо се прави „в името на (здравето на) човека“, винаги имайте едно на ум. Позаинтересувайте се, почетете, помислете и ще проумеете, че зад всеки такъв „високохуманен акт“ прозира волята за тотален контрол върху свободния живот на хората. 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vladostoy
Категория: Политика
Прочетен: 301404
Постинги: 235
Коментари: 390
Гласове: 391
Блогрол
1. Архивите на БКП
2. Банките, политиците, специалните служби
3. Българският проблем
4. ВИП клиентите на ДДС мафията
5. ДОКЛАД НА КОМИСИЯТА ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ДО СЪВЕТА Паметта за престъпленията, извършени от тоталитарните режими в Европа
6. Здравната реформа
7. Цената на нашия вот
8. Защо липсва българската приказка за комунизма?
9. България все още няма доктрина за националния въпрос
10. Българската енергийна "политика"
11. Проблемът е системата
12. Ноам Чомски за общественото образование
13. Българите скоро ще си намерят нов "надеждоносец"
14. Състоянието на нещата
15. Как се харчат държавни пари
16. Върхът на айсберга
17. Прелестите на социализма
18. Властта трепери да не се събудят гражданите
19. Доброто в страната на тарикатите и продажниците
20. Властта: най-големият престъпник в България
21. Архитектите на ЕС не са целели това да бъде демокрация